Ny stav i tungan

Idag tillbringades stora delen av dagen på Selångers marknad. Den marknad jag och Stäppens Son träffades för 10 år sedan. I år hade de gjort om den totalt och jag kände mig väldigt vilsen, haha! Efter lite krångel så blev det inte så mycket shopping just idag. Utan det fick bli bara lite loomband och en ny tungpiercing.

selångerspiercing

Var så less på att den nuvarande jag hade var både stor i kulan och längden på själva staven (övre bilderna). När vi var nere i Stockholm så var vi in på punkt shop och då trodde de att jag hade en 18mm stav i, men köpte ingen stav där då jag inte alls visste vad jag ville ha, samt att jag tyckte det var lite oproffsigt av personalen att småbråka om vilka tider de skulle jobba när vi stod och kollade på grejerna knappt en meter ifrån dem. Köpte dock annat av de, men ingen piercing. Idag hittade jag min favoritförsäljare då på marknaden och jag måste verkligen rekommendera honom då jag tycker han har sådan underbar personlighet. Om jag bara visste vad hans marknadsstånd hette skulle jag såklart tipsa, en äldre herre i alla fall med massa piercingar och underbar personlighet med humor. Ska hålla koll imorgon när vi kör runda nr 2!
Well, det blev en 14 mm stav nu i alla fall och det känns toppen. Dock tappade jag bort kulan till originalpiecringen (med en rosa sten i) inne på toaletten. Så fick ta en annan liten kula i, men känns ändå mycket bättre!

Kanske du också gillar detta: